2011-10-31
 21:25:48

BÄSTISAR

Ända sen Nova kom har hon och Venom varit väldigt bra vänner. Han har aldrig visat något tecken på att han skulle bli arg på henne även om hon både sliter honom i svansen och ligger på han.
Tröttnar han, ställer han sig upp och går därifrån. Men oftast får hon hålla på rejält länge innan han tröttnar.

Jag tror jag låter bilderna tala för sig själv.Mamma/Mommo

Ser ju hur moijsigt ut som helst det där. Hon är ju för go när hon vilar på allt som är mjukt o skönt, en riktig livsnjutare. Glömde berätta igår att medan hon var här så bäddade vi ner en av nallarna i Kents nya väska o jisses vad noga hon var med att gå dit o kolla med jämna mellanrum om han var kvar :-). Go`unge


Carola

Underbara bilder!! Supergulliga är de tillsammans. Saknar Elmer massor när jag ser dem, han liknar galet mycket och Elmer skulle nog vart lika fin mot Nova..han var en väldigt speciell katt överlag så jag är ledsen att han och Nova aldrig han träffas. Tintin är duktig hon med och går oftast just bara iväg när det blir för mycket. Fast någon gång när Nova stått och bankat med händerna på stolen precis bredvid där hon ligger, då har hon höttat till med tassen "nu räcker det" i luften :)


Mamma/Mommo

Hm..skrev en kommentar redan tidigare, men vart har den försvunnit ? Go´tjejen, så vilar på allt som är mjukt o skönt, en riktig livsnjutare e hon :-).

Glömde berätta igår att vi bäddade ner nallen i Kents nya väska o hon var väldigt noga med att gå dit o lyfta på locket hela tiden o kolla om han låg kvar, riktigt bestyrsam var hon. Mommos gullhjärta....KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: