2011-07-03
 21:07:22

FRÅGA

Jag har en fråga till er..
Många av er som läser har ju egna barn, såå ni borde kunna hjälpa mih :)

Det börjar bli dags för oss att byta till en riktig bilbarnstol till Nova..
Vad har ni för någon? är ni nöjda?
något speciellt ni tycker man ska tänka på?

:)


Carola

När vår Nova växte ur babyskyddet köpte vi en Britax Freeway, och den är vi jättenöjda med! (men smaken är ju som baken ;)) Den är rymlig men hon sitter ändå bra och skyddat i den, det är enkelt att knäppa fast henne, den kan justeras i vilken vinkel man vill ha den (sittandes eller lite mer liggandes om man t.ex. ska köra långt och hon ska sova) osv.


Åsa, mamma till Sebastian

Sebastian har en brio zento och jag är supernöjd med den! Det ända som är lite krångligt med den är att den tar ganska mycket plats i baksätet när man har den "bakåtvänd" så personen i framsätet kan få det ganska trångt med benen om man inte har stor bil med mycket plats mellan fram och baksätet.



Men förutom det så är jag helnöjd med Sebastians svart/röda zento :)



Här finns info och instruktionsfilm så kan du se hur man sätter in den och hur den ser ut http://www.brio.se/To_Go_Car_seats/Zento.aspx



PUBLICERAT: 2011-07-12, 21:34:39 | URL: http://minifjun.blogg.se/
Åsa, mamma till Sebastian

Man kan sätta lutningen hur man vill, så länge man spänner snörena och ser till att bältet sitter ordentligt. Vi hade inte så mycket lutning på stolen i början, men när Sebastian somnade då så tippade hans huvud framåt så vi fick fixa lite mer lutning och nu tycker jag det är perfekt :D



Många som har zento så tycker ofta att dom är stora och klumpiga, men man vänjer sig snabbt tycker jag och Sebastian gillar den :) Ni får väl komma och låta nova provsitta den ;)



PUBLICERAT: 2011-07-13, 07:22:43 | URL: http://minifjun.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: