2011-02-22
 19:42:48

TIPS FRÅN ER?

Ikväll har jag varit på träning, och här sitter jag nu och äter godis. Och fyfaaan vad gott det är!
Haha

Skruttan tuttar, däremot har hon helt slutat att sova på dagarna.... vilket resulterar i en övertrött knarrig tös som har svårt att få ro till kvällsvilan.
Jag vill gärna att hon skulle sova kanske 2 timmar på dagen iallafall. Men vad vi än gör funkar det inte, i vagnen vill hon inte sova längre, hon vaknar när vi stannar (spelar ingen roll hur länge vi har gått)
Någon som har något bra tips kanske?

Nu ska jag duscha, sen när min älskade bebis vaknar ska hon få ett bad.


Carola

Oj, förstår att det blir långt för skruttan om hon inte sover på dagen :O Vår Nova är 5 månader nu och sover ca.2 timmar på förmiddagen och lite över 2 på eftermiddagen. Tror du det skulle funka att lägga henne lite tidigare? Alltså om hon kanske redan har blivit för trött då ni försöker få henne att sova? Nova vaknar runt 8 på morgnarna nu och då orkar hon bara vara vaken 2 timmar och sover sen första vilan. Sen är hon vaken ca.3 timmar och sover sen igen. I "värsta" fall kanske ni kan testa att gå och vila med henne, bädda ner er i eran säng och vila tillsammans? Sen kanske smyga bort när hon vaknat. När Nova var mindre gjorde jag så ibland, för jag behövde ändå vila själv och det var mysigt. Nu somnar och sover hon alltid själv.



Lycka till! :)



Ps. Jo jag har en blogg men har lösenord på den och vill inte riktigt skriva ut det här. ds.


Carina

Testa att lägga ut henne i vagnen utan att gå ut och gå. Det kanske funkar bättre i och med att vagnen är stilla från det att hon somnar tills hon vaknar.


Linda S

annars får ni ta en rejäl långpromenad så att hon får sömnen,så gjorde vi med vår lilla tjej,sen efter ett tag lärde hon sig att sova vidare i vagnen fast vi stannat men de går ju i perioder de där... men förstår att de blir lite jobbigt om hon inte sover på dagen...



PUBLICERAT: 2011-02-23, 09:10:07 | URL: http://lindasv.blogg.se/
Jennifer, mamma till Lukas och Leiah

Jag hade precis samma problem med Lukas!

Ett tips är att om ni har en "klick i" bilbarnstol och om hon sover i den så finns det ju små vagnar som man kan köpa till och sätta bilstolen i. Det fungerade ett tag på Lukas.

Sen kan det ju tyvärr vara så att hon inte gillar vagen, vi provade 4 olika innan vi hittade en som Lukas accepterade och bara vi hittade den så började han sova 3-4 timmars pass mitt på dagen ute i vagnen.



Hoppas det löser sig iaf! Kram



PUBLICERAT: 2011-02-23, 10:20:09 | URL: http://ettuddanamn.blogg.se/
Minna

Så olika med alla barn! Det kan bara vara en fas hon har just nu. Att hon inte vill bli lämnad ensam och känner att hon vill vara nära mamma och pappa för att känna trygghet. Så är nästan alla barn tror jag, Ellinor också! Men det går över om ett tag. Förstår att det är jobbigt! Ellinor hade också en fas då hon var jätte kvällsorolig. Somnade inte förns tolv halv ett på kvällen/natten och det var verkligen jätte jobbigt. Men det ordnar sig! Kram



PUBLICERAT: 2011-02-23, 10:39:05 | URL: http://minnaamanda.blogg.se/
Åsa, mamma till Sebastian

Ja, alla barn är ju olika så det är bara att testa tills det fungerar, eller inte funkar.

De flesta bebisar somnar ju bra i bilen så man kan ju testa brumma en liten sväng, eller testa gunga henne i famnen och nynna.

Sebastian gillade inte heller vagnen i början, nu får man han inte att vila någon annanstans än i vagnen om han inte är riktigt trött så det vände från en dag till en annan. Och sen så är han inte en "dagsovare". Han sover 2*30 minuter ungefär, annars tar han bara väldigt korta powernaps.



Hoppas det löser sig snart med sömnen! :)



PUBLICERAT: 2011-02-24, 19:46:29 | URL: http://minifjun.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: